Smeltchocolade
Goed uitgebalanceerde melkchocolade met een romig mondgevoel.
- Min. 30.1 % droge cacaobestanddelen
- Min. 18 % droge melkbestanddelen
Toepassingen:
- IJs
- Chocoladevormen
- Verwarmen
Prijs op aanvraag!
Een perfect uitgebalanceerde chocolade met een milde cacao-intensiteit. Een van de erfgoedpralines die bewezen hebben de beste metgezel te zijn voor elke vormingsapplicatie.
- Min. 52.1 % droge cacaobestanddelen
Toepassingen:
- IJs
- Chocoladevormen
- Verwarmen
Prijs op aanvraag!
Witte chocolade voor bijvoorbeeld ijshoorntjes met uitgesproken melkachtige tonen en een vleugje vanille.
- Min. 22.5 % droge cacaobestanddelen
Toepassingen:
- IJs
- Chocoladevormen
- Verwarmen
Prijs op aanvraag!
Goed uitgebalanceerde melkchocolade met een romig mondgevoel.
- Min. 30.1 % droge cacaobestanddelen
- Min. 18 % droge melkbestanddelen
Toepassingen:
- IJs
- Chocoladevormen
- Verwarmen
Prijs op aanvraag!
Een perfect uitgebalanceerde chocolade met een milde cacao-intensiteit. Een van de erfgoedpralines die bewezen hebben de beste metgezel te zijn voor elke vormingsapplicatie.
- Min. 52.1 % droge cacaobestanddelen
Toepassingen:
- IJs
- Chocoladevormen
- Verwarmen
Prijs op aanvraag!
Witte chocolade voor bijvoorbeeld ijshoorntjes met uitgesproken melkachtige tonen en een vleugje vanille.
- Min. 22.5 % droge cacaobestanddelen
Toepassingen:
- IJs
- Chocoladevormen
- Verwarmen
Prijs op aanvraag!
Intensieve en bittere toepassingen voor het vormen van pure chocolade. Deze hoge cacao-chocolade brengt een zachte fijnheid in combinatie met een aanvaardbare zuurheid. Het karakter van een pure pure pure chocolade wordt onthuld. Geen enkele toevoeging van vanille brengt nog meer aandacht voor de bitterheid.
- Min. 70.4 % droge cacaobestanddelen
Toepassingen:
- IJs
- Chocoladevormen
- Verwarmen
Prijs op aanvraag!